Specificaties HTC U 11 Gelekt Via Benchmark

HTC-U-11De officiële introductie van de HTC U 11 komt steeds dichterbij, waardoor de afgelopen weken ook steeds meer details opduiken. Ditmaal zijn er enkele specificaties gelekt via een benchmark van Geekbench, waaruit we kunnen opmaken dat HTC de smartphone uitrust met high-end specificaties.

HTC heeft zelf onder andere al een teaser-video geplaatst, waarin duidelijk de nadruk wordt gelegd op de drukgevoelige behuizing. Het is namelijk mogelijk om de HTC U 11 te bedienen met swipe-bewegingen aan de zijkanten van de smartphone of door in de smartphone te knijpen.

HTC-U-11-render

Ook is er al een afbeelding gelekt en zijn er nu enkele specificaties gedeeld via Evan Blass en via een benchmarktest op Geekbench. Zo beschikt de smartphone hoogstwaarschijnlijk over een Snapdragon 835-processor, 4GB werkgeheugen, een 5,5-inch scherm met een QHD-resolutie van 2560 x 1440 pixels en een waterbestendige behuizing (IP-57). De HTC U 11 draait op Android 7.1.1 (Nougat).

HTC zal de HTC U 11 op 16 mei officieel aankondigen. Het is nog niet bekend vanaf wanneer de smartphone verkrijgbaar zal zijn.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.