Sony Introduceert Xperia L1

Sony-Xperia-L1Sony heeft een nieuw toestel toegevoegd aan de Xperia-lijn. De Xperia L1 is een 5,5-inch budgettoestel die in april voor 199 euro op de markt zal verschijnen.

Vorige maand introduceerde Sony de high-end Xperia XZs en Xperia XZ Premium en de mid-range Xperia A1 en XA1 Ultra. Deze maand komt daar een goedkopere smartphone bij, onder de naam Xperia L1.

De Xperia L1 beschikt over een 5,5-inch display met een HD-resolutie, een MediaTek MT6737T-processor, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant.

Volgens Tsutomu Sato, Director of Global Product Marketing bij Sony Mobile Communications is de Xperia L1 een toestel die ontwerp en functie mooi combineert. “Met een groot display, vloeiende prestaties en iconisch Sony design is de Xperia L1 een smartphone waar je met trots mee kunt pronken.

De Xperia L1 draait vermoedelijk op Android 7.0 (Nougat) en ligt vanaf eind april in de winkels voor een adviesprijs van 199 euro.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.