Sony Introduceert In September Xperia XZ1, Xperia XZ1 Compact En Xperia X1

Sony Xperia XZ PremiumVolgens een Aziatische bron zal Sony in de tweede helft van dit jaar drie nieuwe smartphones presenteren. De Japanse fabrikant komt met de Sony Xperia XZ1, Sony Xperia XZ1 Compact en de Sony Xperia X1.

Afgelopen september introduceerde Sony tijdens de IFA beurs in Berlijn de high-end Sony Xperia XZ en de Sony Xperia XZ Compact. Naar verwachting zal Sony tijdens de aankomende IFA-beurs de opvolgers van deze toestellen aankondigen. De IFA-beurs gaat begin september van start.

Sony presenteerde in 2016 ook de Xperia X, een uitgebreide mid-range smartphone. Van zowel de high-end Xperia XZ-toestellen als de mid-range Xperia X kunnen we in september een opvolger verwachten.

Volgens de geruchten beschikken de Xperia XZ1 en de Xperia XZ1 Compact over vrijwel dezelfde specificaties, maar zit er een verschil in het beeldschermformaat en de accucapaciteit. Zo krijgt de Xperia XZ1 een 5,2-inch Full HD beeldscherm en de Xperia XZ1 Compact een 4,6-inch 720p HD beeldscherm. Intern vinden we een Qualcomm Snapdagon 835-processor en 4GB werkgeheugen.

De Sony Xperia X1 beschikt volgens de bron over een 5-inch display met een Full HD-resolutie, een Qualcomm Snapdragon 660-processor en 4GB werkgeheugen.

De IFA-beurs vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 6 september in Berlijn. Veel smartphonefabrikanten presenteren tijdens deze beurs hun nieuwste smartphones.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.