LG Introduceert Robuuste En Waterdichte LG X Venture

LG X Venture smarthponeLG heeft zojuist een robuuste en waterdichte smartphone aangekondigd. De zogeheten LG X Venture is onder andere gemaakt voor avonturiers, backpackers en buitensporters.

De LG X Venture beschikt over een MIL-STD-G certificering en is goed bestand tegen stoten en vallen. De behuizing van de smartphone heeft een IP68-certificatie en is daardoor water- en stofdicht.

De LG X Venture is uitgerust met een 5,2-inch Full HD-scherm, een 1,4GHz Qualcomm Snapdragon 435 octa-core processor, 2GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 16 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera met een 120-graden groothoeklens aan de voorkant. Ook is er een 4.100 mAh accu aanwezig, waardoor de smartphone lang meegaat op één acculading.

LG X Venture

LG heeft de X Venture verder uitgerust met een aantal handige apps en tools, zoals navigatiemogelijkheden, een stappenteller, een barometer, een kompas, weerwaarschuwingen, een zaklamp en sporttracking apps. De smartphone zal deze zomer in Europa op de markt verschijnen, maar een adviesprijs heeft LG nog niet bekendgemaakt.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.