Nokia Edge-concept: Is Dit Het Uiterlijk Van De Nokia 9?

Nokia-EdgeHMD Global, de fabrikant die verantwoordelijk is voor het maken van Nokia-smartphones, zal later dit jaar een high-end toestel introduceren. Dit toestel komt waarschijnlijk op de markt onder de naam Nokia 9, maar officiële afbeeldingen van dit toestel zijn nog niet uitgelekt. Een YouTuber heeft nu echter een concept ontworpen die zou zijn gebaseerd op de laatste geruchten.

Een YouTuber onder de naam “Concept Creator” heeft een concept-video geplaatst van wat hij de Nokia Edge noemt. Hij baseerde zich op de laatste geruchten, maar uiteraard is er nog veel speculatie. Toch is het interessant om te zien wat we mogelijk in de toekomst kunnen verwachten.

In de bovenstaande video zien we een toestel met een gebogen scherm en zeer dunne schermranden. Aan de achterkant zien we in de linker hoek een camera met LED-flitser en het logo van Nokia en Carl Zeiss. De behuizing heeft een glanzende afwerking. Aan de onderkant zit een USB C-poort met twee speaker grills.

Uiteindelijk is het een leuk concept met een mooi design, maar de kans dat de Nokia 9 er daadwerkelijk zo uit gaat zien is natuurlijk erg klein. Er zijn namelijk nog geen officieel renders gelekt, waardoor het grootste gedeelte van dit concept is gebaseerd op aannames.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.