Randloze Elephone S8 Nu Verkrijgbaar Voor €200

Elephone S8 renderTijdens de IFA-beurs in Berlijn hebben grote fabrikanten de afgelopen week verschillende nieuwe vlaggenschip-toestellen aangekondigd. De meeste van deze toestellen krijgen echter een flinke adviesprijs met zich mee. Gelukkig zijn er ook wat onbekendere merken die onlangs een aantal goedkopere smartphones hebben uitgebracht. De Elephone S8 is één van deze toestellen.

De Elephone S8 is hier tijdelijk verkrijgbaar voor slechts 202 euro en beschikt onder andere over een 6-inch scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels en zeer dunne randen aan zowel de zijkanten als aan de bovenkant. Intern vinden we een 2,5GHz Helio X25 deca-core processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 21 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner, een 4000mAh accu en dualSIM-ondersteuning.

Elephant S8

De Elephant S8 meet 15.80 x 8.00 x 0.80 cm en heeft een full metal body. Dit geeft de smartphone een luxe uitstraling. 202 euro voor een scherm met dunne randen en een 2K-resolutie, een grote 4000mAh accu, krachtige specs en ondersteuning voor twee SIM-kaarten is naar onze mening een interessante deal. Vooral als je niet het budget hebt om een vlaggenschip-toestel van de grotere fabrikanten te kopen.

Wees er wel snel bij, want de huidige prijs is geldig tot 11 september.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.