“Gelekte Prijzenlijst Toont Prijzen iPhone X en iPhone 8”

Apple iPhone 8 dummyDe grootste concurrent van Android zal binnenkort de nieuwe iPhones presenteren. Er zou nu echter een prijzenlijst zijn uitgelekt, met de prijzen van zowel de iPhone X als de opvolger van de iPhone 7 (Plus). Mochten deze prijzen kloppen, dan gaan de nieuwe iPhones voor een flink bedrag over de toonbank.

Volgens de geruchten zal Apple op 12 september de opvolgers van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus introduceren, maar ook een duurdere iPhone met een nieuw design. Deze nieuwe iPhone krijgt waarschijnlijk de naam iPhone X. Op de Chinese website Weibo en via een bron op Twitter zijn nu prijzen van de drie nieuwe iPhones uitgelekt. Neem deze prijzen echter met een flinke korrel zout.

De opvolgers van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus krijgen een vergelijkbare adviesprijs met zich mee, maar de nieuwe “iPhone X” gaat voor minimaal $999 over de toonbank. Hiervoor krijg je 64GB opslagruimte. De uitvoeringen met 256GB en 512GB opslagruimte gaan over de toonbank voor $1099 en $1199. In Europa zal de iPhone X nog meer gaan kosten.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.