“HTC Werkt Aan Android-One Variant Van HTC U11 Life”

HTC-SailfishEerder deze maand schreven we over de introductie van de Android One-smartphone van Xiaomi en de mogelijke Android One-uitvoering van de Moto X4. Volgens de laatste geruchten werkt de Taiwanese fabrikant HTC ook aan een Android One-toestel. Het zou gaan om een variant van de HTC U11 Life.

Een ontwikkelaar van de MaximusHD-rom en de bekende tech-lekker Evan Blass melden dat HTC werkt aan een Android One-uitvoering van zijn aankomende “Ocean Life”-smartphone. Ocean Life is waarschijnlijk de codenaam voor de HTC U11 Life.

Android One-smartphones draaien op een stock-versie van Android. Op de render die Evan Blass via Twitter heeft gedeeld zien we echter niet de stock-interface. Volgens LlabTooFeR draait de smartphone op Android 8.0 met de Sense 9.0-interface. Ook behoudt de smartphone een aantal HTC-features, waaronder Edge Sense, Usonic, Zoe en de camera-app van HTC.

HTC Ocean Life U11

Het is mogelijk dat de aangepaste interface een launcher is en dat deze kan worden uitgeschakeld. Ook is het mogelijk dat de smartphone op de bovenstaande afbeelding niet de Android One-uitvoering is, maar de “gewone” uitvoering.

Volgens eerdere geruchten beschikt de HTC Ocean Life over mid-range specificaties, waaronder een 5,2-inch scherm en een Snapdragon 630-processor. Wanneer HTC de smartphone officieel zal introduceren is onbekend.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *