“Samsung Galaxy S9 Krijgt Super Slow-motion Camera”

Sony-super-slow-motionDe Sony Xperia XZ1 en de Xperia XZ Premium maakten bij de lancering dankzij de indrukwekkende camera een positieve indruk. Beide toestellen kunnen namelijk beelden met 960 frames per seconden opnemen. Een hoge fps maakt het mogelijk om in super slow-motion te filmen. De smartphones van Sony zijn straks misschien niet meer de enige toestellen met ondersteuning voor super slow-motion. Volgens de laatste geruchten zal Samsung de Galaxy S9 namelijk willen uitrusten met een camera die video’s met 1000fps kan filmen.

Sony-smartphones vallen misschien niet bij iedereen in de smaak, maar dat ze zijn voorzien van krachtige camera’s is een ding dat zeker is. Zo filmt de iPhone bijvoorbeeld met maximaal 240fps, en dat is al erg goed. Toch krijgt Sony er volgens de laatste geruchten in 2018 sterke concurrentie bij. De Samsung Galaxy S9 zou namelijk een vergelijkbare sensor krijgen die rond de 1000fps kan opnemen.

Samsung zou gebruik willen maken van een vergelijkbare techniek, maar de sensor wordt op een andere manier opgebouwd. Dit is waarschijnlijk om problemen met patenten te voorkomen. De massaproductie van de nieuwe sensor zou in november van start gaan. Samsung zou hierdoor ruim op tijd klaar zijn voor de introductie van de Galaxy S9 begin 2018.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Peter Marijnissen schreef:

    Samsung zal langzamerhand alle grote spelers uit de markt drukken. Ze hebben zo’n ongelooflijke slagkracht met hun marketing budgetten, krankzinnige R&D budgetten, technologisch know-how en het feit dat ze bijna alles zelf maken en ontwikkelen. Niet 1 ander bedrijf komt daar ook maar in de buurt en Appel al helemaal niet.

    S9 krijgt ook zo goed als zeker een inline fingerprint scanner. De Note 9 krijgt eis en weder dienende een opvouwbaar scherm. Als dat lukt is het hek van de dam voor Samsung.

    Kijk deze 3D render even van hoe de Note 9 er uit zou kunnnen zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.