ASUS Zenfone 4 Pro Komt Mogelijk Toch Naar Nederland

ASUS-ZenFone-4-ProGisteren schreven wij dat Asus op 30 september een aantal smartphones uit de Zenfone 4-serie zal uitbrengen in Nederland. In totaal gaat het om vier verschillende smartphones, maar de krachtige Zenfone 4 Pro ontbreekt in de Nederlandse line-up. Het is echter mogelijk dat deze smartphone op een later tijdstip alsnog in Nederland op de markt zal verschijnen.

De Asus ZenFone 4 Pro beschikt over een 5,5-inch Full HD AMOLED-scherm, een Snapdragon 835-chipset, 6GB werkgeheugen, 64GB of 128GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 3600mAh accu, een 16 megapixel dual-camera met 2x optische zoom, een vingerafdrukscanner en NFC-ondersteuning.

De website AndroidWorld heeft tijdens de introductie van de Nederlandse line-up gepraat met de Nederlandse vertegenwoordiger. Deze vertegenwoordiger gaf aan dat de Nederlandse line-up niet definitief is. Het is dus best mogelijk dat de Zenfone 4 Pro later dit jaar alsnog zal worden toegevoegd aan de Nederlandse line-up.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.