BlackBerry KEYone Tijdelijk Verkrijgbaar Voor €485

BlackBerry KEYone MercuryBlackBerry heeft eerder dit jaar de BlackBerry KEYone geïntroduceerd, een smartphone met een 4,5-inch scherm en een fysiek toetsenbord. De KEYone kreeg bij de lancering een vrij forse adviesprijs met zich mee, maar de smartphone is met de onderstaande couponcode tijdelijk verkrijgbaar voor 485 euro.

De BlackBerry KEYone beschikt over een 4,5-inch scherm met een resolutie van 1.620 x 1.080 pixels en een beeldverhouding van 3 bij 2, een qwerty-toetsenbord, een Snapdragon 625-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 12 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner, een 3.505 mAh accu en een USB C-poort. De smartphone draait op Android 7.1 (Nougat) met de Dtek-beveiligingssoftware en BlackBerry Hub.

BlackBerry KEYone

Op Gearbest is de BackBerry KEYone in combinatie met de couponcode “keyone” tijdelijk verkrijgbaar voor €485. Je kunt de couponcode invullen in de winkelwagen. Wees er snel bij, want de couponcode is slechts tijdelijk beschikbaar.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.