Foto’s Tonen Nokia 9 Met Gebogen Schermranden

Nokia 9 schets en schermOp het internet zijn de eerste foto’s opgedoken waarop de Nokia 9 te zien zou zijn. Mochten de foto’s kloppen dan krijgt de Nokia 9 gebogen schermranden en een dual-camera.

De bovenstaande foto’s zijn gedeeld door Nokia PowerUser. Aan de linkerkant zien we een schets van de volledige smartphone en aan de rechterkant een foto van een schermpaneel met gebogen randen. Het scherm heeft veel weg van het scherm op de Galaxy S8, maar het is onbekend of het schermformaat hetzelfde is.

De Nokia 9 zou net als de Nokia 8 een schermresolutie krijgen van 2560 x 1440 pixels. Aan de achterkant zien we een dual-camera van Zeiss en een vingerafdrukscanner. Intern beschikt de smartphone vermoedelijk over de nieuwste processor met 6GB of 8GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte. De behuizing is waterdicht (IP68) en er is mogelijk een irisscanner aanwezig. Een bron zou eerder dit jaar tegen Nokia PowerUser hebben gezegd dat de Nokia 9 in Europa een adviesprijs meekrijgt van 749 euro.

via  [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. hansz schreef:

    Betwijfel ten zeerste of deze afbeeldingen juist zijn omdat Nokia niet het bedrijf er na is om b.v. een edge toestel van Samsung te copiëren met alleen wat dunnere randen. Ook de afbeelding van de camera achter kloppen totaal niet. Waarschijnlijk is dit gewoon een photoshop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.