Ultra Pixel: Google Werkt Aan Derde Pixel 2-smartphone

Ultra PixelGoogle zal op 4 oktober de nieuwste smartphones voor in de Pixel-lijn introduceren. We verwachten zowel de Pixel 2 als de grotere Pixel 2 XL. Via Youtuber Arun Maini is nu echter een derde Pixel-smartphone opgedoken, genaamd Ultra Pixel.

Er zijn verschillende keren geruchten opgedoken over een derde Pixel 2-smartphone, met de codenaam Muskie. De afgelopen tijd hebben wij hier echter weinig meer over gehoord. Vlak voor de officiële introductie van de Pixel 2-smartphones is opnieuw informatie opgedoken over een derde smartphone.

Maini heeft op zijn YouTube-kanaal Mrwhosetheboss namelijk een video geplaatst waarin de Ultra Pixel te zien is in wat lijkt op een Google presentatie. De Ultra Pixel zou beschikken over minimale schermranden aan de zijkanten, een dual-camera en een nieuwe soort vingerafdrukscanner.

Volgens de bron krijgt de Ultra Pixel geen fysieke of software-knoppen en zou alles op de smartphone te bedienen zijn met handgebaren. De terugknop, homeknop en recente apps-knop komen hiermee dus te vervallen.

Maimi geeft aan dat de bron niet geverifieerd is. We moeten het bovenstaande geruchten dus nog even met een korrel zout nemen. Het is ook goed mogelijk dat het hier gewoon om de Pixel 2 XL gaat. Op 4 oktober kunnen we de geruchten bevestigen.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.