Mid-range Huawei P9 Lite Nu Verkrijgbaar Voor €146

Huawei P9 LiteDe Huawei P9 Lite, een smartphone die Huawei vorig jaar heeft uitgebracht, is nu verkrijgbaar voor €146. De P9 Lite is een goedkopere variant van de bekende Huawei P9 en beschikt onder andere over een 5,2-inch FHD-scherm en 3GB werkgeheugen.

Huawei is één van de grootste smartphone-fabrikanten ter wereld en de smartphones van het bedrijf zijn ook populair in Europa. De Huawei P9 Lite is een mid-range smartphone van de fabrikant, die sinds de officiële introductie flink in prijs is gedaald. Zo kreeg de smartphone in Nederland vorig jaar een adviesprijs mee van 299 euro, maar kost de smartphone nu slechts 146 euro.

Huawei-P9-Lite-smartphone

De Huawei P9 Lite beschikt over een 5,2-inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels, een Kirin 650-processor, 3GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een 3000mAh accu, een vingerafdrukscanner, een USB-C-aansluiting en dualSIM-ondersteuning.

De Huawei P9 Lite is hier verkrijgbaar in de kleuren zilver en goud.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.