“Android 8.0 (Oreo) Komt Ook Naar De Samsung Galaxy S6 En S6 Edge”

Samsung Galaxy S6 EdgeSamsung voorziet zijn toestellen doorgaans twee jaar lang van grote Android-updates, maar volgens de laatste geruchten ontvangen de wat oudere Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge ook nog een update naar Android 8.0 (Oreo).

Samsung bracht de Galaxy S6 (Edge) in 2015 op de markt met Android 5.0 (Lollipop). Sindsdien heeft de smartphone een update naar Android 6.0 (Marshmallow) en Android 7.0 (Nougat) ontvangen. We gingen er daarom niet vanuit dat de Galaxy S6 nog een andere grote software-update zal ontvangen. Toch melden meerdere klantenservicemedewerkers van Samsung aan CyberConCoder dat het bedrijf werkt aan Oreo voor de Galaxy S6.

CyberConCoder heeft een aantal screenshots gedeeld van verschillende gesprekken met de klantenservicemedewerkers. Ook al zijn klantenservicemedewerkers niet altijd even goed geïnformeerd, ze lijken erg zeker van hun zaak.

Mocht de informatie kloppen dan kan het betekenen dat Samsung hun ondersteuning in firmwareupgrades verlengt naar drie jaar. Dit is niet alleen goed nieuws voor de Galaxy S6, maar ook voor de nieuwere Galaxy S-toestellen.

We wachten nu op een officiële verklaring van Samsung, zodat we het bovenstaande nieuws kunnen bevestigen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.