“Samsung Galaxy S9(+) Krijgt Stereospeakers”

Samsung-Galaxy-S8De bekende tech-lekker Evan Blass schrijft dat de Galaxy S9 en de Galaxy S9+ stereospeakers krijgen. Ook weet Evan Blass een aantal specificaties te vermelden.

Volgens Evan Blass beschikt de Galaxy S9 over 4GB werkgeheugen en de Galaxy S9+ over 6GB werkgeheugen. De Galaxy S9+ krijgt net als de Galaxy Note 8 een dual-camera. Beide toestellen hebben minimaal 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart. Ook zijn de toestellen uitgerust met stereospeakers en een 3,5mm-aansluiting.

De toestellen zullen hoogstwaarschijnlijk worden aangestuurd door een Qualcomm Snapdragon 845-processor. Voor de Europese markt gebruikt Samsung de nieuwste Exynos-processor.

Ook zal Samsung waarschijnlijk een nieuwe DoX-dockinstation introduceren. Bij deze variant staat de smartphone niet rechtop maar ligt de smartphone plat. Hierdoor kun je het scherm van de Galaxy S9 gebruiken als touchpad of virtueel toetsenbord. We krijgen de toestellen mogelijk al tijdens de CES 2018 voor het eerst te zien.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.