Wileyfox Introduceert Afgeprijsde Smartphones Met Reclame Op Lockscreen

wileyfoxDe Britse fabrikant Wileyfox brengt in Groot Brittannië een zogenaamd “Add-X uitvoering” van bestaande smartphones op de markt. Deze uitvoeringen zijn 55 tot 80 euro goedkoper dan de normale uitvoering, omdat op het vergrendelscherm van het toestel advertenties worden getoond.

Wie graag een toestel van Wileyfox wil kopen, maar niet al te veel geld heeft te besteden kan kiezen voor een Add-X uitvoering. Deze toestellen kosten 50 tot 70 pond minder dan de normale verkoopadviesprijs, omdat de toestellen middels advertenties worden ondersteund. Op deze manier kan Wileyfox de gegeven korting terugverdienen.

Wileyfox geeft aan dat de advertenties worden weergegeven op het vergendelingsscherm van de toestellen. Volgens de fabrikant staan de advertenties de notificaties op het vergendelingsscherm niet in de weg. Het weergeven van advertenties kost maximaal circa 20 MB aan dataverkeer per maand.

Klanten die de advertenties op een later tijdstip alsnog willen verwijderen kunnen dit doen tegen een betaling van 40 pond. De smartphone krijgt vervolgens een update die de advertenties verwijderd.

Op dit moment zijn alleen de Wileyfox Swift 2 Plus en de Wileyfox Spark+ verkrijgbaar als Add-X uitvoering, maar daar komen op een later tijdstip waarschijnlijk nog de Wileyfox Swift 2 en Wileyfox Spark X bij. Op dit moment zijn de Add X varianten alleen in Groot Brittannië verkrijgbaar.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Jan Bos schreef:

    70 euro minder en dan 40 euro betalen dus ALTIJD 30 euro winst !.

    Toestel kopen, custom rom er op, is nóg goedkoper. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.