Foto’s Tonen Randloze Sony Xperia-toestellen

sony-xperia-randloos-1Op het internet zijn foto’s opgedoken waarop de nieuwste Sony Xperia-toestellen te zien zouden zijn. Beide toestellen hebben aan de achterkant een dual-camera. Aan de voorkant zien we een langwerpig scherm met minimale schermranden.

Eerder kwam al het gerucht naar buiten dat Sony zou werken aan smartphones met een nieuw ontwerp. Het lijkt er op dat deze smartphones nu voor het eerst zijn gespot op de boven- en onderstaande foto’s. We zien een vertrouwde vierkante vormgeving, maar Sony heeft duidelijk de nodige aanpassingen gedaan. Vooral aan de voorkant zien we een groot verschil. De nieuwe Sony Xperia-toestellen hebben namelijk voor het eerst dunne schermranden.

sony-xperia-randloos

Beide toestellen zijn volgens GizChina uitgerust met een Qualcomm Snapdragon 845-processor, 6GB werkgeheugen, een dual-camera en een 5,7-inch scherm met een 18:9-beeldverhouding. We zien een smartphone met gematteerde achterkant en een smartphone met een glazen achterkant. De bron schrijft dat de glazen versie mogelijk een vingerafdrukscanner onder het oppervlak heeft zitten.

Beide toestellen draaien op Android 8.0 (Oreo) en krijgen naar verwachting een adviesprijs mee van maar liefst $950,-.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.