Benchmark Toont Galaxy S9+ Met Snapdragon 845-processor

Qualcomm-SnapdragonOp Geekbench is een benchmark opgedoken van de Samsung Galaxy S9+. In deze benchmark zien we onder andere dat Samsung’s nieuwe vlaggenschip is uitgerust met de Qualcomm Snapdragon 845-processor.

Twitter-gebruiker Zyad deelde op zijn Twitter-account de benchmarkresultaten van Geekbench. Hierin zien we dat de Galaxy S9+ een single-core score van 2422 en een multi-core score van 8351 punten haalt. Dit zou betekenen dat de Galaxy S9+ één van de snelste Android-toestellen tot nu toe is.

Het is goed mogelijk dat de uiteindelijke score nog omhoog gaat als het nieuwste besturingssysteem geïnstalleerd is, omdat de Galaxy S9+ nu nog niet geoptimaliseerd is. Ook zijn de Galaxy S-toestellen met een Exynos-chipset, de uitvoering die in Europa op de markt zal verschijnen, vaak nog iets sneller dan de uitvoering met een Qualcomm-processor.

Samsung Galaxy S9+ Geekbench Benchmark

In de benchmark zien we verder dat de Samsung Galaxy S9+ draait op Android 8.0 (Oreo) en is uitgerust met 6GB werkgeheugen. Samsung zal de smartphone waarschijnlijk in februari officieel introduceren.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *