LG Start Uitrol Android 8.0 Voor LG V30 In Zuid-Korea

LG V30 persafbeeldingDe fabrikant LG is in thuisland Zuid-Korea begonnen met de uitrol van Android 8.0 (Oreo) voor de LG V30. Nu de update beschikbaar is in Zuid-Korea, zal het niet al te lang meer duren voordat ook wij de Oreo-update kunnen downloaden.

LG bracht de LG V30 in augustus op de markt met Android Nougat. Begin november werd een bèta-test voor Oreo gestart, die nu succesvol lijkt te zijn afgerond. De Oreo-update is in Zuid-Korea nu namelijk voor alle LG V30-toestellen beschikbaar.

Android 8.0 brengt een aantal verbeteringen met zich mee, waaronder een langere accuduur, een stabieler systeem, de Picture-in-picture modus, Smart Tekst Selection en aanpassingen aan het uiterlijk.

De LG V30 is een high-end smartphone die onder andere beschikt over een Snapdragon 835-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een f/1.6 dual-camera (13MP + 16MP) met optische beeldstabilisatie aan de achterkant, een 5 megapixel selfie-camera, een 3300mAh accu, een waterdichte behuizing (IP68) en Hi-Fi Quad DAC. In de verpakking zit ook een headset van B&O PLAY. De LG V30 is momenteel los verkrijgbaar vanaf 819 euro.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.