“Samsung Galaxy S9 Krijgt 3.5mm Koptelefoonaansluiting”

Samsung-Galaxy-S8Samsung zal begin 2018 de opvolger van de Galaxy S8 presenteren. Nu 2017 bijna voorbij is duiken bijna dagelijks nieuwe geruchten op over Samsung’s aankomende vlaggenschip-toestel. Volgens het laatste bericht krijgt de Galaxy S9 gewoon een 3.5mm koptelefoonaansluiting.

Steeds meer fabrikant kiezen ervoor om de nieuwste vlaggenschip-toestellen niet meer te voorzien van een 3.5mm koptelefoonaansluiting. De meeste consumenten zijn het hier echter niet mee eens en hebben liever een toestel met 3.5mm-aansluiting. Samsung is één van de weinige fabrikanten die zijn toestellen nog wel uitrust met een 3.5mm headphone jack en dat is volgens de laatste geruchten ook het geval bij de Galaxy S9.

Op Slashleaks is een foto geplaatst waarop te zien zou zijn dat de Galaxy S9 gewoon een 3.5mm-aansluiting krijgt. Slashleaks heeft vaker juiste informatie gelekt, maar neem het gerucht voorlopig nog wel met een korrel zout. Het duurt namelijk nog een paar maanden voordat Samsung de Galaxy S9 zal introduceren.

Galaxy S9 specificaties
Er zijn de afgelopen weken al verschillende keren berichten opgedoken over de specificaties van de Galaxy S9 en de Galaxy S9 Plus. Zo zou de Galaxy S9 worden voorzien van een 5,8-inch scherm en de Galaxy S9 Plus van een 6,2-inch scherm. Intern vinden we een Qualcomm Snapdragon 845-processor, minimaal 64GB opslagruimte en een vingerafdrukscanner onder de rear-camera. De Galaxy S9 heeft 4GB werkgeheugen en de Galaxy S9 Plus heeft 6GB werkgeheugen. Samsung zal beide toestellen naar verwachting eind februari presenteren.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.