Ulefone Power 3S: Vier Camera’s En 6350mAh Accu Voor €140,-

Ulefone-Power-3SEen nieuwe smartphone van Ulefone is tijdelijk in de aanbieding. Het gaat om de Ulefone Power 3S, die naast een langwerpig scherm met dunne schermranden ook is voorzien van een dual-camera aan beide kanten en een enorme accu met een capaciteit van 6350mAh. De komende vijf dagen kost de smartphone slechts €140,-.

De Ulefone Power 3S beschikt over een 6-inch scherm met een resolutie van 2160 x 1080 pixels en een 18:9-beeldverhouding, een 2GHz MediaTek octa-core processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 16MP + 5MP dual-camera aan de achterkant, een 13MP + 5MP dual-camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner, dualSIM-ondersteuning en een 6350mAh accu. De smartphone draait op Android 7.1 (Nougat).

Ben je opzoek naar een complete smartphone met een lange accuduur en een lage adviesprijs, dan is de Ulefone Power 3S een geschikte optie. De smartphone is ongeveer 2 millimeter dikker dan de meeste vlaggenschip-smartphones, maar hiervoor krijg je een twee keer zo’n grote accucapaciteit.

Ulefone-Power-3S-smartphone

Je kunt de Ulefone Power 3S de komende vijf dagen hier bestellen voor €140,-. De smartphone is verkrijgbaar in de kleuren zwart en roze goud.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.