OnePlus 6 Krijgt 8GB RAM En Snapdragon 845-processor

oneplusOp het internet is een afbeelding opgedoken van een Aziatische website waar de OnePlus 6 op staat vermeld. Er staan een aantal opvallende specificaties naast de smartphone, die suggereren dat de OnePlus 6 moet kunnen concurreren met de Samsung Galaxy S9+ en de Huawei P20.

Het is nog maar de vraag hoe betrouwbaar de onderstaande afbeelding is en we raden daarom aan om dit gerucht met een flinke korrel zout te nemen. Wel zien we een aantal specificaties die overeenkomen met eerdere geruchten, maar ditmaal zien we ook de prijs van de OnePlus 6. Ondanks dat de specificaties vergelijkbaar zijn met die van de Galaxy S9+ krijgt de OnePlus 6 een veel lagere adviesprijs mee.

OnePlus-6-prijs-specificaties

Mochten de specificaties kloppen dan krijgt de OnePlus 6 een Snapdragon 845-processor, 8GB werkgeheugen, 256GB opslagruimte, een 16MP + 20MP dual-camera en een 6,2-inch scherm. Ook is er ondersteuning voor Dash Charge aanwezig. De OnePlus 6 krijgt een adviesprijs mee van $759, omgerekend ongeveer 680 euro.

Dankzij de introductie van de OPPO R15 eerder deze maand weten we waarschijnlijk ook al hoe de OnePlus 6 er uit komt te zien. Het is nog onduidelijk wanneer OnePlus de OnePlus 6 officieel zal presenteren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.