“OnePlus 6 Krijgt Notch En Snapdragon 845-processor”

OnePlus-5TEr zijn nieuwe geruchten opgedoken over de aankomende OnePlus 6. Volgens deze geruchten beschikt de smartphone onder andere over de nieuwe Snapdragon 845-processor, maar ook over een notch aan de bovenkant van het scherm.

De aankomende vlaggenschip-smartphone van OnePlus zou intern bekendstaan onder de naam A6000. Dit toestel zou nu zijn opgedoken in een benchmark-test op AnTuTu. Hierin zien we onder andere dat de smartphone draait op de nieuwste Snapdragon 845-processor en een score krijgt van 276.510 punten. Dit is iets hoger dan de eerder gelekte score van de Xiaomi Mi Mix 2S. De prestaties van een smartphone zijn tijdens een benchmark-test overigens wel eenvoudig aan te passen, waardoor de score niet altijd overeenkomt met de prestaties tijdens het dagelijkse gebruik.

Volgens dezelfde bron krijgt de OnePlus 6 een scherm met een 19:9-beeldschermverhouding en een ‘notch’. In deze inkeping zit de selfie-camera samen met een aantal sensoren. Vorige week doken al foto’s op waarop de OnePlus 6 met notch te zien zou zijn.

Naar verwachting zal OnePlus de OnePlus 6 deze zomer officieel introduceren. Tot die tijd moeten wij het doen met geruchten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.