Super Dunne Samsung Galaxy S8 Hoesjes

samsung_s8Je herkent het vast wel, je koopt een Samsung Galaxy S8 en je wilt deze voorzien van enige bescherming. Het jammere is dat je wellicht veel geld hebt betaald voor je Galaxy S8 en dat je hem daardoor ook niet direct in een bulky case wil steken.

Waarom zou je ook meer dan €500 betalen om je Samsung uiteindelijk weg te moffelen in een dik hoesje?

Wel, gelukkig is er nu Gustaav. Dit merk maakt en verkoopt Samsung Galaxy S8 hoesjes die beschermen tegen deuken en krassen zonder de esthetiek van je Galaxy S8 af te breken. De minimalisten onder ons gaan deze Samsung hoesjes zeker en vast appreciëren.

Hoe zien de Galaxy S8 hoesjes eruit?

Een Gustaav hoesje is maar 0,35 mm … dun en past perfect rond je Galaxy S8. Verkrijgbaar in meerdere kleuren, zoals mat zwart, transparant zwart of transparant wit.

De  afwerking is echt top; geen opvallende naden en alles sluit mooi aan – check vooral rond de camera! Omdat het zo’n dun hoesje is ziet het eruit alsof er geen hoesje aanwezig is.

De hoesjes van Gustaav hebben ook iets wat je bij andere hoesje vaak niet tegekomt: cut-outs rond de knoppen. Zo behoud je de touch en feel van je S8 en voel je de knoppen in hun volledigheid. Daarnaast zorgen de hoesje voor wat meer grip bij het vasthouden, waardoor de smartphone minder snel uit je handen glipt.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.