“Introductie LG G7 ThinQ Op 2 Mei”

LG-G7-ThinQ-renderDe afgelopen weken duiken steeds vaker details op over de LG G7 ThinQ. Ook zien we steeds vaker afbeeldingen waarop de smartphone te zien is. Ditmaal is er naast een afbeelding en enkele specificaties echter ook een introductiedatum opgedoken.

Volgens de geruchten krijgt de opvolger van de LG G6 de naam LG G7 ThinQ en ligt de focus bij de smartphone op kunstmatige intelligentie. Uit de bovenstaande afbeelding kunnen we opmaken dat de smartphone in de kleuren Aurora Black, Platinum Grey, Moroccan Blue, Moroccan Blue (Matte) en Raspberry Rose op de markt zal verschijnen.

Ook zien we dat de LG G7 ThinQ een notch/inkeping in het scherm krijgt en dat er aan de achterkant een dual-camera en een vingerafdrukscanner te vinden zijn. Aan de zijkant zit een extra knop die vermoedelijk kan worden gebruikt om de digitale assistent mee te activeren.

Intern vinden we vermoedelijk een Snapdragon 845-processor, 4GB of 6GB werkgeheugen en 64GB of 128GB opslagruimte. Het scherm heeft een resolutie van 3120 x 1440 pixels en een 19.5:9-beeldverhouding.

LG Korea schrijft dat LG de G7 ThinQ op 2 mei in New York en op 3 mei in Seoul zal aankondigen. LG Nederland heeft nog niks kunnen bevestigen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.