LG G7 ThinQ Officieel Geïntroduceerd

lg-G7-ThinQDe Zuid-Koreaanse fabrikant LG heeft de nieuwste vlaggenschip-smartphone van de fabrikant officieel geïntroduceerd. De zogeheten LG G7 ThinQ heeft een heel helder scherm, een verbeterde camera en maakt gebruik van AI.

De LG G7 ThinQ beschikt over een 6,1-inch LCD-scherm met een QHD+ resolutie en een beeldverhouding van 19,5:9. Aan de bovenkant van het scherm zit een notch en aan de onderkant een kleine kin. De randen rondom het scherm zijn 50 procent dunner dan de randen op de LG G6. Dankzij de nieuwe lcd-technologie ‘Super Bright Display’ is het scherm zelfs bij direct zonlicht goed leesbaar.

lgG7ThinQ-scherm

Om het gebruikers allemaal een stukje makkelijker te maken heeft LG de smartphone uitgerust met AI “kunstmatige intelligentie”. De slimme AI-functies zijn vooral terug te vinden in de camera-app op de LG G7 ThinQ. Zo zijn er negentien manieren om foto’s te maken waarbij het AI algoritme ervoor zorgt dat de camera-instellingen automatisch aangepast worden voor de beste balans van resolutie, kleuren en helderheid. De Super Bright Camera-functie zorgt ervoor dat je zelfs in donkere omgevingen heldere foto’s zonder ruis kunt maken. Ook zijn er Google Lens-mogelijkheden aanwezig, waardoor de camera bezienswaardigheden en QR-codes kan herkennen en teksten kan lezen en verwerken. Met een knop onder de volume-knoppen kun je de Google Assistant of Google Lens oproepen.

De dual-camera aan de achterkant heeft twee 16 megapixel lenzen. Eén van deze lenzen is een groothoeklens. Met een groothoeklens kun je beter landschappen fotograferen. Voor het maken van selfies is een 8 megapixel camera aanwezig.

lgG7ThinQ

De LG G7 ThinQ is uitgerust met een zeer luide speaker die gebruik maakt van DTS:X om 3D-geluid te creëren. Intern vinden we verder nog een Snapdragon 845-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte en een 3.000mAh accu. De LG G7 ThinQ draait op Android 8.0 (Oreo) en is verkrijgbaar in de kleuren New Platinum Gray New Aurora Blac, New Moroccan Blue en Raspberry Rose.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.