Vele Gadgets Nu Te Bestellen Met Hoge Kortingen

Elephone S8 rood limited editionWij willen je in dit artikel meer vertellen over een aantal van de sales die er nu bij Gearbest lopen. Wanneer je deze website vaker bezoekt dan zal je de webwinkel vast wel kennen. Het is een Chinese webwinkel die een zeer ruim assortiment heeft tegen lage prijzen. Het voordeel is dat er voor veel producten ook verstuurd kan worden uit Europese magazijnen. Dit maakt het dat de levertijd vaak maar tussen de 5 en 7 dagen bedraagt.

Gadgets voor minder dan een euro

De sale die we als eerste bespreken is een sale op het gebied van gadgets. Hier zie je tientallen gadgets staan waar er vele zelfs minder dan een euro kosten. Ben je op zoek naar een microSD-kaartlezer voor je computer dan kun je deze al voor 95 cent aanschaffen. Wil jij je zoon of dochter verrassen met leuk speelgoed dan kun je de robot kopen. Deze dient in elkaar te worden gezet met building blocks. Voor maar €1,65 bezorg jij je kind een zeer leuke verrassing.

microsd-kaartlezer

Er zijn ook vele producten die meer dan een euro kosten maar die nog steeds zeer voordelig zijn. Een gaming muis bijvoorbeeld. Deze muis is niet alleen ideaal om te gebruiken tijdens het gamen maar deze ziet er ook nog eens erg fraai uit. De muis kan voor het kleine bedrag van €3,49 worden besteld. Er zijn vele gadgets in de aanbieding. Dit is niet alleen op het gebied van technologie maar ook op het gebied van wonen en living en op het gebied van speelgoed.

Klik hier om alle gadget sales direct te bekijken

Met weinig geld een multifunctionele smartphone bestellen

Heb je niet heel veel te besteden en wil je wel graag een multifunctionele smartphone die er ook nog eens goed uitziet dan is de Elephone S8 een prima keuze. Deze smartphone is te bestellen voor slechts €183,26. Er is dan keuze uit de kleuren blauw, rood of zwart. De smartphone wordt dan ook nog eens gratis verzonden. Wat meteen op zal vallen als je de smartphone in de handen hebt is het fraaie scherm. Het glas is over de gehele voorkant van de smartphone te vinden. Dit is ook in de hoeken. In onze review kun je lezen dat wij erg te spreken zijn over de Elephone S8.

Elephone-S8-Limited-Edition

Een smartphone met indrukwekkende specificaties

Je zou denken dat voor het lage bedrag de specificaties minder zijn. Dit is niet het geval. Er wordt gebruik gemaakt van de Helio X25 deco-core-processor. Deze zorgt ervoor dat je de nieuwste apps en games kunt draaien. Ook draait het besturingssysteem Android 7.1 er prima op. Verder is Smart Audio aanwezig. Dit is een revolutionaire technologie die je het geluid echt laat beleven. Doordat er 4 gigabyte aan werkgeheugen is en 64 gigabyte aan opslagruimte zal je altijd ruimte genoeg hebben voor je foto’s en apps. Als laatste willen we nog de camera noemen. Deze is van het merk Sony en maar liefst 21 megapixel. Je bent dus verzekerd dat je met dit toestel perfecte foto’s kunt maken.

Bestel de Elephone S8 nu direct voor €183,26

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.