“Samsung Galaxy S10 En Note 9 Verschijnen Eerder Op De Markt”

Samsung-Galaxy-S9Volgens de Korea Herald zal Samsung de Galaxy S10 en de Galaxy Note 9 eerder op de markt brengen dan hun voorgangers. Samsung zou de Galaxy Note 9 eerder willen introduceren als antwoord op de introductie van de nieuwe iPhones die in de tweede helft van 2018 worden verwacht. Ook de Galaxy S10 verschijnt eerder, omdat Samsung een nieuwe functie wil introduceren.

Volgens de bron is de Galaxy Note 9 slechts een kleine update ten opzichte van de Galaxy Note 8. De Galaxy Note 9 krijgt nog steeds geen vingerafdrukscanner die is verwerkt in het scherm van de phablet. Samsung zou een dergelijke vingerafdrukscanner pas introduceren bij de Galaxy S10.

Normaal introduceert Samsung de nieuwe Note-toestellen in augustus, waarna de phablet in september op de markt zal verschijnen. Volgens de bronnen van de Korea Herald zal Samsung de Galaxy Note 9 echter al eind juli introduceren en in augustus op de markt willen brengen. De Galaxy S10 krijgen we volgens de bron al in januari op de CES in Las Vegas te zien. Normaal introduceert Samsung de nieuwste Galaxy S-smartphones pas in maart of april.

We raden aan om de bovenstaande geruchten met een korrel zout te nemen, aangezien er wel vaker geruchten opduiken over een vervroegde lancering van Samsung-toestellen. Deze geruchten blijken lang niet altijd te kloppen.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.