“Google Werkt Aan Mid-range Smartphone Met Snapdragon 710-processor”

Nexus 5XDe bekende journalist Roland Quandt, die regelmatig juiste informatie deelt over onaangekondigde smartphones, heeft via Twitter laten weten dat Google werkt aan een smartphone met een Snapdragon 710-processor. Het toestel zal in de eerste helft van 2019 worden geïntroduceerd.

In de onderstaande Tweet schrijft Quandt dat hij onderweg is naar Taiwan voor het evenement Computex Taipei. Vervolgens schrijft hij dat Google werkt aan een mobiel apparaat met een Snapdragon 710-processor die ergens in de eerste helft van 2019 zal worden geïntroduceerd. Hij verwacht dat het gaat om een mid-range Pixel-smartphone.

Roland-Quandt-tweet-computex-taipei

Mocht het kloppen wat Quandt zegt dan hebben we iets om naar uit te kijken. De nieuwste smartphones van Google zijn namelijk lang niet meer zo aantrekkelijk geprijsd als de eerdere generaties Nexus-toestellen. Zo kregen de Nexus 6 en Nexus 6P bij de lancering een adviesprijs mee van 600 en 650 euro en kost een Pixel-smartphone nog meer dan dat. Met de komst van een mid-range smartphone kunnen we mogelijk weer een Google-smartphone kopen zonder al te diep in onze buidel te tasten.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.