Samsung Start Uitrol Android 8.0 Voor Galaxy S7 (Edge)

samsung-galaxy-s7Samsung is begonnen met de uitrol van Android 8.0 (Oreo) voor de Galaxy S7 (Edge) in Nederland. De branded Vodafone-toestellen ontvangen de Oreo-update als eerste.

Het heeft even geduurd, maar de Oreo-update komt eindelijk binnen op de Nederlandse Vodafone-variant van de Samsung Galaxy S7 (Edge). De update was eerder al wel beschikbaar, maar de uitrol werd tijdelijk gestopt. Een aantal andere Samsung-toestellen, waaronder de Galaxy A5 (2017) en de Galaxy Tab S3, hebben de Oreo-update eerder al wel ontvangen.

Android Oreo brengt een aantal nieuwe functies met zich mee, waaronder picture-in-picture, een beter werkende wachtwoordmanager en het kunnen snoozen van notificaties. Ook brengt Samsung Experience 9.0 een aantal verbeteringen met zich mee, zoals nieuwe emoji, een beter aanpasbaar toetsenbord, betere zoekresultaten in de launcher en Dual Messenger. Met Dual Messenger is het mogelijk om meerdere accounts voor één app te gebruiken.

De update is momenteel alleen beschikbaar via de SmartSwitch-software voor PC’s. Later zal de update ook binnenkomen via OTA. Om te controleren of de OTA-update al klaar staat ga je naar ‘Instellingen‘ -> ‘Toestel-info‘ -> ‘Updates handmatig downloaden‘.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.