“Samsung Galaxy S10 Krijgt Drie Camera’s Achterop En Twee Camera’s Voorop”

samsung-galaxy-s9-plus-cameraAls we de Zuid-Koreaanse website The Bell mogen geloven krijgt de aankomende Samsung Galaxy S10 drie camera’s aan de achterzijde en twee camera aan de voorkant. Waar de extra camera aan de voorkant voor zal worden gebruikt is nog niet duidelijk, maar het ligt voor de hand dat deze onder andere moet helpen bij gezichtsherkenning.

The Bell schrijft dit bericht op basis van experts uit de onderdelenindustrie. Zij zeggen dat Samsung op de achterkant van de Galaxy S10 naast de twee 12 megapixel sensoren die ook op de Galaxy S9+ aanwezig zijn, een 16 megapixel ultragroothoeklens met een beeldhoek van 120 graden zal plaatsen. Deze camera’s geven de gebruiker meer mogelijkheden om verschillende foto’s te maken, maar mogelijk zijn de camera’s ook te gebruiken voor augmented reality toepassingen.

Over de dual-camera aan de voorkant zijn nog geen specificaties of details genoemd. Waarschijnlijk zal de tweede camera worden gebruikt voor het creëren van een bokeh-effect en voor 3D-gezichtsherkenning.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.