“TCL Werkt Aan Lite-versie BlackBerry KEY2”

BlackBerry-Key2Volgens de laatste geruchten werkt TCL aan een goedkopere ‘Lite’-versie van de BlackBerry KEY2, een smartphone met touchscreen en fysiek toetsenbord. Dit bericht is afkomstig van de doorgaans betrouwbare bron Evan Blass.

Volgens Evan Blass komt er een tweede versie van de BlackBerry KEY2. Het gaat niet om een krachtigere variant, maar juist om een goedkopere “Lite”-uitvoering. In een gedeelde foto zien we de achterkant van de BlackBerry Luna, die later als BlackBerry KEY2 Lite op de markt zal verschijnen.

Het formaat van de Lite-uitvoering is gelijk, maar de gebruikte materialen zijn wel anders. Volgens Blass kunnen consumenten kiezen tussen de kleuren rood, blauw en koper in de trimming aan de zijkant en rond de knoppen. De specificaties zullen hoogstwaarschijnlijk ook een “downgrade” krijgen, maar details hierover zijn nog niet uitgelekt.

BlackBerry-Key2-Lite

BlackBerry KEY2

De BlackBerry KEY2 beschikt over een 4,5-inch LCD-scherm met een resolutie van 1620 x 1080 pixels, een qwerty-toetsenbord, een Snapdragon 660-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB of 128GB opslagruimte, een 12 megapixel dual-camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant en een 3500mAh accu. De smartphone is momenteel verkrijgbaar vanaf €649.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *