“Renders Vermoedelijke Sony Xperia XZ3 Opgedoken”

Onleaks-Sony-Xperia-XZ3OnLeaks, een bekende tech-lekker, heeft op de Indiase website Compareraja renders geplaatst waarop het design van de Sony Xperia XZ3 te zien zou zijn. De renders zijn gemaakt op basis van cadbestanden. Het scherm van de Xperia XZ3 zou 5,7-inch groot zijn en aan de achterkant zien we een enkele camera.

De aankomende vlaggenschip van Sony zou volgens de bron 158,3×73,1×10,1mm meten. De achterkant bestaat uit glas, waardoor er ondersteuning is voor draadloos opladen. Het scherm is 5,7-inch groot, heeft een 18:9-beeldverhouding en waarschijnlijk een resolutie van 2160×1080 pixels.

Aan de achterkant zien we een enkele camera, met daarboven een ledflitser. Onder de camera zit de vingerafdrukscanner. Aan de onderkant van de smartphone zien we een usb-c-aansluiting, maar een 3,5mm koptelefoonaansluiting ontbreekt.

Naar verwachting beschikt de Sony Xperia X3 verder over een Snapdragon 845-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB of 128GB opslagruimte en een 3240mAh accu. De smartphone zal naar verwachting tijdens de IFA-berus worden gepresenteerd en krijgt een vermoedelijke adviesprijs mee van ongeveer 849 euro.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.