Midrange LG Q8-smartphone Aangekondigd

LG-Q8-smartphoneLG heeft een nieuwe mid-range smartphone geïntroduceerd. Het gaat om de LG Q8 met een 6.2-inch scherm die in thuisland Zuid-Korea een adviesprijs meekrijgt van omgerekend ongeveer 400 euro.

De LG Q8 is de nieuwste mid-range smartphone van de fabrikant. Op de onderstaande afbeelding zien we dat er aan de achterkant een vingerafdrukscanner zit en dat het scherm vrij dunne schermranden heeft. Het scherm heeft een Full-HD+ resolutie en een 18:9 beeldverhouding. Ook heeft de smartphone een waterdichte behuizing en een ingebouwde stylus.

Intern beschikt de LG G8 over een Snapdragon 450 octa-core processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 16 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een  3.300 mAh accu. Er is een 3,5mm koptelefoonaansluiting aanwezig en Hi-Fi Quad DAC moet voor goede geluidskwaliteit zorgen.

LG-Q8

In thuisland Zuid-Korea is de smartphone al beschikbaar, maar het is nog onduidelijk of de LG Q8 ook in Nederland en België op de markt zal verschijnen.

via [techpulse]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.