Lenovo Z5 Pro GT Heeft Snapdragon 855-SoC en 12GB Werkgeheugen

Lenovo-Z5-Pro-GT-smartphoneKort geleden heeft Qualcomm de Snapdragon 855-chipset aangekondigd. Deze processor zal in 2019 te vinden zijn in high-end smartphones. Nu blijkt dat de Z5 Pro GT van Lenovo één van de eerste toestellen is die gebruik zal maken van de Snapdragon 855-chipset.

Op de Chinese website Weibo is informatie opgedoken over de Lenovo Z5 Pro GT. Hieruit blijkt dat de smartphone onder andere over de Snapdragon 855-processor beschikt, in combinatie met 6GB, 8GB of maar liefst 12GB werkgeheugen. De smartphone heeft een maximale opslagcapaciteit van 512GB.

Het 6,4-inch OLED-scherm heeft een screen-to-body-ratio van bijna 96 procent, en neemt dus vrijwel de gehele voorkant in beslag. Daarom heeft Lenovo de smartphone uitgerust met een slider-design, waarbij je de selfie-camera kunt bereiken door het scherm naar beneden te schuiven. Deze selfie-camera bestaat uit twee lenzen met een resolutie van 16MP en 8MP.

Lenovo-Z5-Pro-GT-2

Aan de achterkant vinden we een 16MP + 24MP dual-camera. De vingerafdrukscanner zit verwerkt in het scherm en de accu heeft een capaciteit van 3350 mAh.

De Lenovo Z5 Pro GT is vanaf 24 februari verkrijgbaar en krijgt een adviesprijs mee van omgerekend 390 dollar tot 640 dollar, afhankelijk van de opslagruimte en werkgeheugen. De smartphone is verkrijgbaar in twee verschillende zwarte uitvoeringen.

Lenovo-Z5-Pro-GT-prijzen

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *