Google Pixel 3 XL Opnieuw Gespot Op Foto

google-pixel-3-xl-fotoDe website MobileSyrup heeft een foto gedeeld waarop de Google Pixel 3 XL te zien zou zijn. Het toestel dat we op de foto zien komt overeen met eerdere geruchten.

MobileSyrup kreeg de foto van een lezer van de website, die de smartphone in de tram in Toronto tegenkwam. Hij maakte stiekem een foto die hij vervolgens opstuurde naar de website. Net als de eerdere geruchten al aangaven zien we op de “Pixel 3 XL” een grote notch aan de bovenkant van het scherm. In deze notch zit waarschijnlijk de dubbele camera, de speaker en enkele sensoren verwerkt.

Aan de onderkant zien we een relatief grote kin, met daarin een grote speaker. Het OLED-scherm heeft waarschijnlijk een QHD-resolutie, maar er is nog wat onduidelijkheid over het formaat. Waarschijnlijk ligt het formaat van het scherm ergens tussen de 6,2-inch en de 6,7-inch in.

Intern verwachten we een Snapdragon 845-processor, 4GB werkgeheugen, minimaal 64GB opslagruimte, een 12 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant. De Pixel 3 XL wordt geleverd met een setje nieuwe Pixel Buds. Google zal de Pixel 3 XL en de kleinere Pixel 3 op 4 oktober officieel introduceren.

MobileSyrup-google-pixel-3-xl-foto

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.