Beste Smartphone Van Het Jaar Is Huawei P20 Pro

Huawei-P20-ProDe EISA (Expert Image and Sound Assocation) heeft de Huawei P20 Pro uitgeroepen tot beste smartphone van het jaar. De EISA is een samenwerking tussen 55 onafhankelijke magazines op het gebied van consumentenelektronica.

De producten die genomineerd zijn voor een EISA Award gaan door een uitgebreid reviewproces. Hierbij kijkt de EISA naar de technologie, het design en de innovatiegehalte van de apparaten. Uiteindelijk is de Huawei P20 Pro als beste smartphone van het jaar gekozen.

In het rapport staat dat de Huawei P20 Pro “de perfecte compagnon voor mobiele gebruikers en voorloper op het gebied van mobiele fotografie” is. Ook is de smartphone “een winnende combinatie van uitstekende hardware, lenzen en vakmanschap“.

De Nokia 7 Plus kreeg de prijs voor beste “consumer smartphone” van het jaar. “Door ervoor te zorgen dat alle componenten in perfecte harmonie samenwerken met Android One, heeft HMD Global met de Nokia 7 Plus een smartphone ontwikkeld die vooral in de smaak valt vanwege z’n extreme betrouwbaarheid.

via [dutchconnect]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.