Zo Geef Je De Bixby-knop Op De Galaxy Note 9 Een Andere Functie

Samsung-Galaxy-Note-9-BixbyHeb je de Galaxy Note 9 gekocht, maar maak je geen gebruik van de slimme assistent Bixby? Dan kun je dankzij de bxActions-app de Bibxy-knop een andere functie geven.

De Samsung Galaxy Note 9 ligt nu een aantal dagen in de winkel, waardoor een hoop mensen de nieuwe phablet al hebben kunnen kopen. Net als de voorganger is de Galaxy Note 9 uitgerust met een Bixby-knop. Met deze knop kun je de slimme spraakassistent Bixby oproepen. Er zijn echter veel mensen die geen gebruik maken van Bixby, waardoor de Bixby-knop voor deze mensen een nutteloze toevoeging is. Gelukkig kun je dankzij bxActions de knop een stuk nuttiger maken.

De Galaxy Note 9 geeft zelf niet de optie om de Bixby-knop uit te schakelijk of een andere functie te geven, maar na het installeren van bxActions kun je de Bixby-knop gebruiken om bijvoorbeeld de Google Assistant mee op te roepen, een screenshot te maken of een veelgebruikte app op te starten. Je kunt de knop niet volledig uitschakelen, wat wel op eerdere toestellen mogelijk is.

De kunt bxActions gratis downloaden in de Google Play Store.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.