Foto’s Verpakking OnePlus 6T Verklappen Design

OnePlus-6T-verpakkingEr zijn foto’s uitgelekt waarop de verpakking van de nog onaangekondigde OnePlus 6T te zien is. Deze verpakking verklapt het design van de smartphone, die er net zo uit komt te zien als de Oppo R17 Pro.

Vorige maand introduceerde Oppo de Oppo R17 Pro. Oppo en OnePlus behoren tot dezelfde fabrikant, waardoor de toestellen van beide fabrikanten vaak erg op elkaar lijken. Na de introductie van de Oppo R17 Pro dachten veel mensen daarom dat de OnePlus 6T waarschijnlijk hetzelfde design zal krijgen als de Oppo R17 Pro. Foto’s waarop de verpakking van de OnePlus 6T te zien is lijken dit te bevestigen.

OnePlus-6T-verpakking-foto

Op de verpakking zien we een toestel met een “druppel notch”-design en een vingerafdrukscanner die in het scherm is verwerkt. De Oppo R17 Pro heeft dezelfde kleine notch en ook een in-display vingerafdrukscanner. Naar verwachting krijgt de OnePlus 6T ook een 3D-camera aan de achterzijde, maar waar deze precies voor gebruikt kan worden is nog niet helemaal duidelijk. Een 3D-camera zit normaalgesproken namelijk aan de voorkant zodat je de smartphone kunt ontgrendelen via gezichtsherkenning.

oppo-r17-pro

via [want]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.