LG Introduceert LG Gx In Thuisland Zuid Korea

LG Gx
Dit weekend schreven we over een gelekte advertentie dat een nieuw toestel van LG toonde. Aan de advertentie te zien, gokten wij dat het toestel nog mogelijk voor de kerst zal worden geïntroduceerd. Deze verwachting bleek correct en LG heeft vandaag de LG Gx officieel aangekondigd in thuisland Zuid Korea.

De LG Gx beschikt over een 5.5-inch full-HD display, een Snapdragon 600 processor, 2GB geheugen, 32GB opslagruimte, een 13 megapixel camera en een 3140 mAh accu. Naar verwachting zal het toestel worden geleverd met Android 4.3 (Jelly Bean).

Ook beschikt de LG Gx over de functie “Knock on” waarmee het scherm snel kan worden geactiveerd door op het scherm te kloppen, en bied het toestel ondersteuning voor LG’s Smart TV’s waardoor notificaties op de TV kunnen worden weergegeven.

De LG Gx weegt 167 gram en meet 150,6 x 76,1 x 9,2 millimeter. Het toestel is beschikbaar in zwart en wit en gaat in Zuid Korea voor omgerekend ongeveer 580 euro over de toonbank. Of en wanneer het toestel naar Europa komt is nog niet bekend.

via [gsmpedia]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.