“Foto Achterkant Nokia 9 Toont Opmerkelijke Camera”

NokiaDe bekende tech-lekker Slashleaks heeft een foto gedeeld waarop we volgens de bron de achterkant van de Nokia 9 zien. Het valt op dat de smartphone een hele opmerkelijke camera krijgt. Ook zien we geen vingerafdrukscanner.

Op de onderstaande foto, die Slashleaks deelde op Twitter, zien we vermoedelijk de achterkant van de Nokia 9. Allereerst zien we dat een vingerafdrukscanner aan de achterkant ontbreek. Mogelijk heeft HMD Global ervoor gekozen om de Nokia 9 uit te rusten met een in-display scanner, oftewel een vingerafdrukscanner die in het scherm van de smartphone zit verwerkt.

Ten tweede zien maar liefst zes gaten aan de achterkant. Eén van deze gaten is ingenomen door een LED-lampje, maar over de overige vijf gaten is wat meer onduidelijkheid. Waarschijnlijk zitten hier twee of drie camera’s in combinatie met enkele grote sensoren, maar het is ook mogelijk dat de Nokia 9 is uitgerust met maar liefst vijf camera’s.

Ondanks dat Slashleak een bekende tech-lekker is raden wij aan de onderstaande foto met een korrel zout te nemen. De resolutie is namelijk van slechte kwaliteit en ook bekende tech-lekkers zitten er wel eens naast.

Nokia-9-foto-achterkant

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.