Afbeelding En Specificaties Moto GS5 Plus Gelekt

Motorola Moto GS5 PlusOp het internet is een promotieafbeelding van de Moto GS5 Plus opgedoken. Volgens VentureBeat zal Motorola de Moto GS5 en Moto GS5 Plus op 25 juli officieel aankondigen.

De Moto GS5-serie zal onder andere over een metalen behuizing, een groter scherm en een dual-camera beschikken. Deze dubbele camera is geschikt voor het creëren van een bokeh-effect, waarbij de voorgrond scherp is en de achtergrond wazig. Op de bovenstaande promotieafbeelding zien we duidelijk de metalen behuizing, de dual-camera aan de achterzijde en de vingerafdrukscanner aan de voorzijde. De metalen behuizing geeft de smartphone een premium uitstraling.

De Moto GS5 Plus krijgt een iets groter scherm dan zijn voorganger, namelijk een 5,5-inch scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Intern vinden we volgens de geruchten een Snapdragon 625-processor, 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. De dual-camera heeft twee 13 megapixel sensoren. Aan de voorkant zit een 8 megapixel camera.

Motorola heeft uitnodigingen verstuurd voor een evenement op 25 juli. Waarschijnlijk krijgen we de Moto GS5 en Moto GS5 Plus daar te zien. Motorola zal tijdens hetzelfde evenement naar verwachting ook de Moto Z2 Force presenteren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.