Foto Toont Huawei Mate 20 Pro Met Zeer Kleine Bezels

Huawei-Mate-20-pro-dummy-fotoEr is een foto gelekt waarop een dummy van de Huawei Mate 20 Pro te zien is. Dummy’s worden vaak gebruikt in fysieke winkels en zijn amper te onderscheiden van een echte smartphone. Hierdoor krijgen wij alvast een goed beeld van hoe de Huawei Mate 20 Pro er uit komt te zien.

Huawei zal de Mate 20 Pro op 16 oktober in Londen officieel introduceren, maar de afgelopen dagen zijn al verschillende details opgedoken. Zo deelden wij onlangs al een foto waarop we de achterkant van de smartphone zien. Het valt op dat de smartphone drie camera’s aan de achterkant heeft, die in combinatie met de LED-flitser zijn geplaatst in een vierkant. Nu is er ook een foto opgedoken van de voorkant, althans van een dummy.

mate-20-pro-dummy

De plastic dummy toont een groot scherm met afgeronde schermranden en zeer dunne bezels. Ook zien we een notch voor de selfie-camera en gezichtsherkenning. De Mate 20 Pro lijkt een sterke concurrent te gaan worden van de Galaxy Note 9.

Volgens eerdere geruchten beschikt de Huawei Mate 20 Pro over een 19.5:9-beeldverhouding en een resolutie van 1440 x 3120 pixels. De reguliere Mate 20 heeft een 18,7:9-beeldverhouding en een resolutie van 1080 x 2240 pixels. We zien aan de voorkant en aan de achterkant geen vingerafdrukscanner zitten, waardoor de kans groot is dat de smartphone is uitgerust met een in-display vingerafdrukscanner. Op 16 oktober komen wij te weten of dit allemaal klopt.

huawei-Mate20-pro-foto-camera

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.