Honor Zal Eerste 5G-smartphone In 2019 Lanceren

Honor-smartphoneFabrikanten zijn zich langzaam aan het voorbereiden op de komst van het 5G-netwerk, de opvolger van 4G. Dit netwerk is vele malen sneller dan het huidige netwerk. Honor heeft alvast bekendgemaakt dat het bedrijf in 2019 zijn eerste 5G-smartphone zal uitbrengen.

Het ziet ernaar uit dat 2019 het jaar wordt van 5G-smartphones. Steeds meer fabrikanten werken aan toestellen die het 5G-netwerk zullen ondersteunen. Zo kwam onlangs al naar buiten dat de Xiaomi Mi Mix 3 ondersteuning krijgt voor 5G en geeft Honor, een ondermerk van Huawei, nu aan dat het bedrijf volgend jaar ook een 5G-smartphone op de markt zal brengen.

George Zhao, de directeur van de fabrikant, heeft dit bekendgemaakt tijdens een technologieconferentie in Beijing. Een exacte releasedatum heeft hij niet gegeven. Het is overigens ook nog maar de vraag of telecomproviders in 2019 wel klaar zijn om 5G aan te bieden, aangezien 5G momenteel nog vrijwel nergens te gebruiken is. Toch werken andere merken, zoals Huawei, Samsung en Lenovo ook aan 5G-smartphones.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.