“Razer Phone 2 Krijgt Geen Snapdragon 845-processor”

RazerWe gingen er van uit dat de Razer Phone 2, een gaming-smartphone die Razer op 10 oktober zal introduceren, is uitgerust met een Snapdragon 845-processor. Volgens de laatste berichten is dit echter niet het geval en beschikt de Razer Phone 2 net als zijn voorganger gewoon weer over een Snapdragon 835-processor.

Het was al duidelijk dat de Razer Phone 2 waarschijnlijk niet veel zal verschillen ten opzichte van de eerste Razer Phone. Zo zal onder andere het design vrijwel ongewijzigd blijven. Een eerdere benchmark gaf echter wel aan dat de smartphone een Snapdragon 845-processor krijgt, maar deze informatie zou volgens XDA Developers niet kloppen.

XDA Developers zou namelijk informatie hebben gevonden in enkele Google Play-certificaten, waaruit zou blijken dat de Razer Phone 2 beschikt over een Qualcomm Snapdragon 835-processor in combinatie met 8GB werkgeheugen. De smartphone draait nog gewoon op Android 8.1 (Oreo). Het scherm heeft een resolutie van 1440 × 2560 pixels en net als bij de voorganger een refreshrate van 120Hz.

Razer-Phone-2

De Razer Phone 2 komt waarschijnlijk ook met de populaire Chroma-app van Razer. Deze app is normaal te gebruiken voor het Chroma LED-systeem dat is geïmplementeerd in de toetsenborden van het bedrijf. Hoe Chroma precies zal worden verwerkt in de Razer Phone 2 is onduidelijk, maar het zou kunnen dat er verlichting in het logo zit verwerkt.

Het is opmerkelijk dat Razer een smartphone op de markt wil brengen die zo weinig verschilt ten opzichte van de originele Razer Phone. De adviesprijs zou wel heel aantrekkelijk moeten zijn als Razer een smartphone met een verouderde chipset wil verkopen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.