“Samsung Galaxy A9 Heeft Vier Camera’s Aan Achterkant”

Samsung-Galaxy-A9Volgens de laatste geruchten beschikt de nog onaangekondigde Samsung Galaxy A9 over maar liefst vier camera’s aan de achterkant. Het gaat om een camera met een gewone lens, een telelens, een groothoeklens en een lens voor het meten van diepte.

De details zijn afkomstig van de Duitse website AllAboutSamsung. Naast specificaties deelde de website ook een render. Dit is overigens geen officiële render, maar een eigen gemaakte render die is gebaseerd op de geruchten.

Als we de berichten mogen geloven bestaat de camera aan de achterkant uit een 24 megapixel lens met een diafragma van f/1.7, een 5 megapixel f/2.2-lens voor het meten van diepte, een 8 megapixel groothoeklens en een 10 megapixel f/2.4-telelens die 2x optische zoom biedt. Aan de voorkant zit een 8 megapixel f/1.7-lens.

Het scherm is 6,28-inch groot en heeft een resolutie van 2220×1080 pixels. Intern vinden we een Snapdragon 660-processor, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte en een 3720mAh accu. Samsung zal de Galaxy A9 vermoedelijk op 11 oktober officieel aankondigen.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.