“Renders En Specificaties Van OnePlus Nord CE 4 Uitgelekt”

OnePlus werkt aan een nieuwe smartphone waarvan nu zowel renders als specificaties zijn uitgelekt. De OnePlus Nord CE 4 is een mid-range smartphone met een 120Hz scherm en ondersteuning voor 100W snelladen. In dit artikel zetten we alle details voor je op een rijtje.

De renders en specificaties zijn gedeeld door tech-lekker Ishan Agarwal. Volgens het bericht op X (voorheen Twitter) beschikt de OnePlus Nord CE 4 over een 6,7-inch OLED-scherm met een 120Hz verversingssnelheid en vrij dunne randen. De rand aan de onderkant lijkt iets dikker dan de rand aan de bovenkant van het scherm. Ook zien we bovenin het scherm een ronde uitsparing voor de selfie-camera.

Intern vinden we een Snapdragon 7 Gen 3-processor in combinatie met 8GB werkgeheugen en 128GB of 256GB opslagruimte. De accu is met een capaciteit van 5500 mAh behoorlijk groot en kan met maar liefst 100W snelladen. Hierdoor kun je een lege accu in ongeveer een half uur volledig opladen. De selfie-camera heeft een 16MP resolutie en de dubbele rear-camera bestaat uit een 50MP hoofdlens en een 8MP groothoeklens.

De OnePlus Nord CE 4 verschijnt op de markt in de kleuren grijs en marmer, maar het is nog onduidelijk of de smartphone ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn. De OnePlus Nord CE 3 is niet in Nederland uitgebracht, maar de OnePlus Nord CE 2 uit 2022 verscheen wel in Nederland op de markt. De smartphone kreeg toen een adviesprijs mee van 359 euro. Waarschijnlijk krijgt de OnePlus Nord CE 4 een vergelijkbare adviesprijs.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.