Samsung Rolt Beveiligingsupdate Oktober Uit Naar Galaxy S8(+)

Samsung-Galaxy-S8-promoSamsung is begonnen met de uitrol van de beveiligingsupdate van oktober voor de Galaxy S8 en de Galaxy S8+. De update komt via OTA binnen en pakt in totaal 60 kwetsbaarheden aan.

Google rolt elke maand een beveiligingsupdate uit om de laatste kwetsbaarheden in het Android-besturingssysteem op te lossen. Deze update komt als eerste binnen op de Nexus- en Pixel-toestellen van Google, maar daarna kunnen andere fabrikanten ook met deze update aan de slag. Samsung heeft de beveiligingsupdate van oktober nu uitgebracht voor de Galaxy S8 en de Galaxy S8+.

Met de laatste update worden 49 kwetsbaarheden door Google verholpen, maar Samsung heeft zelf ook 11 kwetsbaarheden verholpen. Daarnaast moet de update stabiliteits- en prestatieverbeteringen met zich meebrengen.

De update met versienummer G950FXXU4CRJ5 (S8) en G955FXXU4CRJ (S8+) is 554MB groot en komt via OTA binnen. Als je hiervan nog geen melding hebt ontvangen kun je handmatig checken door naar ‘Instellingen‘ > ‘Software-update‘ > ‘Updates handmatig downloaden‘ te gaan.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.