“Samsung Galaxy Note 10 Krijgt Geen 3,5mm-koptelefoonaansluiting”

Galaxy-Note-9-S-PenSamsung is één van de weinige fabrikanten die zijn toestellen nog standaard uitrust met een 3.5mm koptelefoonaansluiting. Hier komt met de introductie van de Galaxy Note 10 mogelijk verandering in, althans als we de geruchten mogen geloven.

We zien steeds meer smartphones op de markt verschijnen waarbij een 3.5mm koptelefoonaansluiting ontbreekt. Draadloos is namelijk de toekomst. Toch hebben de meeste mensen nog altijd behoefte aan deze aansluiting en daar weet Samsung goed op in te spelen. Alle nieuwe toestellen van Samsung beschikken namelijk nog gewoon over een 3.5mm-jack.

Volgens het Zuid-Koreaanse ETNews zal Samsung de aankomende Galaxy S10 opnieuw uitrusten met een 3.5mm-jack, maar zal deze aansluiting bij de Galaxy Note 10 wel ontbreken. Hierdoor zul je voortaan een bluetooth-headset of een 3.5mm-naar-USB-C-adapter moeten gebruiken. Een andere mogelijkheid is dat Samsung een USB C-headset meelevert.

Samsung heeft zelf niet op deze berichten gereageerd. We kunnen de berichten dus niet bevestigen en niet melden waarom Samsung dit besluit heeft genomen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.